Uw betrouwbare accountant in Ens

Sinds de jaren '80 is Joop Bolt actief in de accountancy. Als student was hij al gefascineerd door accurate omgang met cijfers. De diploma's MEAO, MBA en SPD I en II werden snel achter elkaar behaald. Vervolgens deed Joop veel ervaring op in accountancy en personeelszaken. In 2006 vestigde hij zijn eigen administratiekantoor aan de E.P. Seidelstraat 64 in Ens. Als ervaren allrounder bouwde hij al snel een
netwerk op. De klandizie bestaat inmiddels uit circa dertig middelgrote en kleine bedrijven en vele tientallen particulieren.

Neem contact op

Specialisaties

Administratiekantoor Joop Bolt verzorgt:

  • Jaarstukken en financieringsaanvragen
  • Subsidiëring en kostprijsberekeningen 
  • Externe P&O-diensten: loonadministraties en vaststelling juiste beloning voor uw personeel
  • Advies bij contractering of formulering voor specialistische vragen. Zo voorkomt u dure inhuur van derden

Lid NOAB

Joop Bolt is aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Hierdoor kan Administratiekantoor Joop Bolt desgewenst specialisten raadplegen voor complexe vragen op juridisch en/of belastingtechnisch gebied. In de NOAB Adviesgroep zijn fiscalisten, accountants, advocaten en arbeidsdeskundigen vertegenwoordigd.

Het lidmaatschap van de NOAB is niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Om te worden toegelaten moet een kantoor de zaken administratief en fiscaal goed op orde hebben. NOAB-leden zijn verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving, door permanent opleidingen te volgen. Via de NOAB volgt Joop Bolt cursussen. Op die manier houdt hij zijn kennis up-to-date zodat het administratiekantoor aan alle kwaliteitseisen blijft voldoen.

Het NOAB-kwaliteitskeurmerk geldt al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor kwalitatief aan een flink pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Vertrouwenspersoon

Klanten van Administratiekantoor Joop Bolt weten dat hun bedrijfsinformatie in goede handen is. "Ik verwerk de cijfers op een degelijke manier, denk met de klant mee en bied ondersteuning. Mijn klanten kunnen er allemaal van op aan dat de gegevens en cijfers alleen bij mij blijven. Soms moet ik een klant een beetje bijsturen. Dat verloopt altijd in een goede sfeer." Daarnaast is Joop ook een prima intermediair richting de fiscus. "Zijn er problemen met de belastingdienst, dan weet ik tot wie ik mij het beste kan wenden, zodat de lucht snel geklaard is."

Joop Bolt helpt u graag verder met uw financiële vraagstukken!